TEKSTOVERSÆTTELSE

Illustrationer der gør brug af analogier som billedsprog, kan fremhæve de vigtigste pointer fra en artikel, et bogkapitel eller en Ph.D. Udover at binde koncepterne sammen visuelt, sikrer udviklingen af illustrationerne også ekstra reflektion over pointerne, så de bliver endnu skarpere.

En visuel indholdsfortegnelse med små ikoner, opsat så afsnittenes sammenhæng bliver tydeligege, kan gøre vejledninger og rapporter mere overskuelige og attraktive at gå i gang med. Ikonerne kan genbruges ned gennem dokumentet, så det bliver lettere for læseren at navigere og finde tilbage.

Informative ikoner og illustrationer kan reducere mængden af tekst, så kun det mest nødvendige bliver fremhævet med ord. Det visuelle gør det lettere for kunder eller samarbejdspartnere der skal onboardes, at forstå og huske den information emailen præsenterer dem for.

TAG KONTAKT OG HØR MERE…

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, så tag endelig kontakt og hør mere om prisniveau og de forskellige muligheder der er for at visualisere det du eller I arbejder med.

X